Sense temps per a la volta a la rutina després de falles ens trobem amb les Pasqües molt a prop.

Però en Agència Jove no parem i proposem dos accions per als més peques i jóvens del municipi per a no avorrir-se a casa i, d’altra banda, conciliar la vida laboral i familiar de les famílies de Burjassot. Escola de Pasqua, en les instal·lacions de la Casa de Cultura i, d’altra banda, l’acampada de Pasqua de l’Esplai Els Sitges a Biar.

Escola de Pasqua:

Les matrícules de l’Escola de Pasqua, que està enfocada per a xiquetes i xiquets d’entre 4 i 12 anys, poden realitzar-se a través de la Seu Electrònica de l’IMCJB, allotjada en la web municipal o bé de manera presencial en el Servei d’Informació de la Casa de Cultura, amb sol·licitud de cita prèvia en http://www.burjassot.org/cita-previa/.

Les dates de l’Escola seran el 29 de març i del 3 al 6 d’abril. Depenent de l’horari triat, el preu de l’Escola de Pasqua podrà variar. Així, en horari de 9 a 13:30 hores el preu serà de 35€ mentres que si es tria l’horari especial, entrant a les 8 del matí, el preu serà de 42.50€. En el cas de voler també el servei de menjador, de 13:30 a 15 hores, caldrà afegir a la matrícula el preu del mateix, 25€.

Recordeu que les places són limitades i que tant en la web com en el servei d’informació podran consultar els descomptes per a famílies nombroses i la documentació a aportar en el moment de la matrícula.

Acampada amb l’Esplai Les Sitges:

D’altra banda, t’oferim passar les vacances de Pasqua en una divertida acampada a la localitat de Biar. Una acampada oberta a tots els xiquets i jóvens d’entre 4 i 19 anys.

El termini d’inscripció està obert i finalitzarà el dimecres 28 de març. L’eixida serà el dimarts 3 d’abril a les huit del matí des de l’aparcament de Les Palmeres, junt Mercat Municipal i la tornada serà el divendres 6 d’abril, aproximadament sobre les 19 hores.

El preu de l’acampada és de 47,50€ que es pot efectuar amb targeta o bé amb rebut bancari (una vegada efectuat el pagament en la sucursal bancària) , en la web municipal, www.burjassot.org o bé de manera presencial en el Servici d’Informació de la Casa de Cultura, amb la sol·licitud prèvia de cita prèvia en: http://www.burjassot.org/cita-previa/. El pagament no podrà fer-se en efectiu.

Junt amb l’import de l’acampada s’haurà de presentar correctament emplenada i signada l’autorització i una fotocòpia del SIP. Per a l’acampada s’ha de portar l’esmorzar i el menjar del primer dia i no pot faltar la roba d’abric.

El dilluns 26, a les 18.30h farem una reunió informativa per a tots els interessats a assistir a l’acampada.

Qualsevol de les opcions faran que disfruteu d’unes vacances diferents i inoblidables!!

 

Pin It on Pinterest