Agència Jove és Aula Mentor!

Descripció

Aula Mentor és un sistema de formació oberta, lliure i a través d’Internet promogut pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport d’Espanya.
Els objectius d’Aula Mentor se centren a proporcionar una alternativa de formació a qui no té oportunitat d’assistir a l’oferta presencial i el ritme d’aprenentatge i/o dedicació de la qual  requereix un sistema totalment flexible no subjecte ni a horaris ni a terminis de cap tipusProgramació Aula Mentor.
Agència Jove és actualment Aula Mentor, per la qual cosa posem a la teua disposició:
  • La flexibilitat del sistema que beneficia a tots els participants.
  • Un administrador que assessora, orienta, informa i matricula a l’alumne.
  • La varietat de la seua oferta formativa. Superior als 170 cursos i en permanent creixement i actualització.
  • La realització dels exàmens presencials.
  • L’obtenció del certificat d’aprofitament emès pel Ministeri d’Educació.

 

Detalls

Preu 24€/mes
Data Septembre a juny
Lloc Campus City
Matrícula Casa de Cultura presencial amb Cita Prèvia

 

Matrícula
  1. La matrícula ha de realitzar-se en l’aula triada per l’alumne (Agència Jove en aquest cas). No existeixen terminis, ja que la matrícula està oberta durant tot l’any excepte el mes d’agost. És molt recomanable acudir a l’aula per conèixer el funcionament d’Aula Mentor, així com per veure els continguts del curs abans de fer la matrícula.
  2. El preu del curs és actualment de 24€ mensuals (poden existir lleugeres variacions en algunes aules). La matrícula inicial és, en general, de dos mesos excepte en els cursos amb certificació de 30 hores que és d’un mes.
  3. La durada del curs és variable segons la dedicació i experiència prèvia de l’alumne, però cada curs té una durada mínima en funció del nombre de lliuraments al tutor (consulte el document de drets i deures dels alumnes). Una vegada que l’alumne finalitza totes les activitats del curs, prèvia autorització del seu tutor, pot presentar-se a examen i obtenir un certificat d’aprofitament si el supera.

Preguntes Freqüents

www.aulamentor.es

Administrador del centre en Agència Jove: agencia.jove@imcjb.net

Horaris d’obertura:

Dilluns a divendres: 10.00-13.30 h
Telèfon: 963160630

 

Twitter

Facebook

T'agrada el que veus?

Pin It on Pinterest