Participació

SERVEI DE VOLUNTARIAT EUROPEU (SVE)

PROGRAMA ERASMUS+

Què he de fer per a sol·licitar un SVE?

Has de posar-te en contacte amb una entitat d’enviament, una entitat d’acolliment (l’entitat per a realitzar el voluntariat) i que la teua sol·licitud siga admesa. Ací pots trobar la Base de dades amb totes les entitats que participen en el programa.

Agència Jove des de l’any 2013 està acreditada per a participar en el Servei de Voluntariat Europeu que es desenvolupa dins del programa Erasmus+. Som organització d’enviament (selecciona i envia als voluntaris), organització d’acolliment (rep i acull als voluntaris) i coordinadora (possibilitat de coordinar un projecte del SVE).

Fes-te Voluntari Europeu

Dirigit a joves entre 16 i 30 anys que resideixen en algun país de la UE, és una oportunitat única per a desenvolupar un voluntariat en un país diferent del teu país de residència, de forma totalment subvencionada per la Unió Europea.

Si vols conèixer més informació sobre aquest projecte pots posar-te en contacte amb nosaltres i t’assessorarem de forma personalitzada.

Esplai Les Sitges

L’Esplai és un centre on es fomenta l’educació en valors, a través de l’animació sociocultural destinada a cobrir el temps lliure dels xiquets i joves de Burjassot, amb una proposta educativa i pedagògica a través del joc. La llibertat, la igualtat, la creativitat, la felicitat, la utopia, la solidaritat, la iniciativa, la sostenibilitat i el pluralisme són valors que persegueix l’Esplai Les Sitges de Burjassot.

Al seu torn, és un centre de voluntariat creat per l’IMCJB i Fundació Esplai per a la creació de productes culturals d’oci destinats a la infància. Si tens més de 14 anys no dubtes a formar part dels més de 40 joves voluntaris que formem l’equip de l’Esplai.

Conecta Joven

Conecta Joven  és el programa més antic relacionat amb la participació i el voluntariat. Ens adherim en 2010 al programa i ja s’han unit més de 167 joves de Burjassot a la Xarxa Conecta Joven.

És un programa intergeneracional relacionat amb les TIC. Cerquem joves amb iniciativa, implicats i que contribuïsquen a disminuir la bretxa digital. Rebràs formació acreditada sobre com treballar amb persones adultes per a després convertir-te en el professor. A més, cada any participem en la trobada nacional en el qual ens ajuntem joves de tot el país, cada any en una ciutat. Ja hem estat a Madrid, Barcelona, Salamanca, Avilés… On serà la pròxima?

Uneix-te a Conecta Joven, junts ens fem GRANS!

Algun dubte?

Pin It on Pinterest