Centre d'Informació Juvenil

AJ és el CIJ de Burjassot

L’Agència Jove de Burjassot és un Centre d’Informació Juvenil (CIJ). Un servei depenent de la Regidoria de Joventut de Burjassot que, situat en la Casa de Cultura, t’ofereix un servei públic i gratuït per a informar-te dels temes relacionats amb la joventut, facilitar-te documentació i oferir-te un assessorament personalitzat.

Pots consultar-nos tot allò que necessites saber a través de correu electrònic, xarxes socials, telèfon o de forma presencial. En definitiva, pots informar-te sobre assumptes que afecten la teua vida quotidiana (convocatòries, beques, voluntariats, cursos, etc).

El nostre horari de dilluns a divendres és de 9 a 14 h
A la vesprada també pots trobar-nos de dilluns a dijous de 17 a 19:30 h però perquè et puguem atendre millor de forma personalitzada has de demanar cita prèvia.

Espai a les Ones

Joves de Burjassot i del món sencer! Cada dimecres, a les 18.00 h teniu una cita a Burjassot Ràdio, 93.8 FM.

És el nostre espai en la ràdio local pensat i dirigit a vosaltres. Ací podeu escoltar informació sobre cursos, premis, concursos, beques, treball, agenda cultural i molta més informació que t’interessa a nivell local, estatal i internacional.

És un programa on tu també tens veu. Si eres un jove emprenedor, amb vocació artística o vols informar-nos sobre qualsevol activitat, només has de posar-te en contacte amb nosaltres i contar-nos-ho.

Pots inscriure’t de forma telemàtica (amb DNI electrònic o Certificat digital) o acudint al nostre centre amb el teu DNI i t’ajudarem a realitzar la inscripció.

Garantia Juvenil

Iniciativa europea per a facilitar l’accés dels joves entre 18 i 29 anys al mercat de treball. Es pretén que els joves pugueu rebre una oferta d’ocupació, d’educació o formació després d’haver finalitzat els vostres estudis o quedar en atur.

Una vegada registrats, què passa?

Una vegada donat d’alta i acceptada la sol·licitud podràs rebre ofertes d’actuació (formació, educació i treball). Les rebràs en el teu espai personal dins del Portal Garantia Juvenil en l’apartat Notificacions i també l’anirem penjant ací en la web i en les nostres xarxes socials.

Per a més informació consulta aquesta web.

AJ de Gira

Ens desplacem als vostres instituts, associacions, entitats, locals, etc. per a presentar-vos els nostres projectes i activitats.

Voleu que anem a informar-vos? Posa’t en contacte amb nosaltres.

Algun dubte?

Pin It on Pinterest