formació

ESCOLA MUNICIPAL DE MONITORS I ANIMADORS JUVENILS

Anima’t és l’Escola Municipal d’Animadors Juvenils i compta amb més de 15 anys d’experiència posicionant-se com a referent en el panorama de les escoles d’animació sociocultural gestionades des d’una perspectiva pública.

És una via de formació en el temps lliure, dirigida als joves de Burjassot i de la comarca, que pretén donar resposta a les necessitats formatives en activitats d’oci i temps lliure.

Anualment, des d’Anima’t, participem en el projecte d’inclusió Tresca Europe que té com a missió afavorir el desenvolupament personal, i la integració social i laboral de les persones joves des de l’acompanyament, la formació i una primera experiència laboral, prevenint així la vulnerabilitat o deterioració cap a situacions de risc d’exclusió social.

Aula Mentor

Aula Mentor from Aula Mentor on Vimeo.

Aula Mentor és un sistema de formació oberta, lliure i a través d’Internet promogut pel Ministeri d’Educació d’Espanya a través de la Subdirecció General d’Aprenentatge al llarg de la vida. Participen activament en aquesta iniciativa, a través de convenis de cooperació, un nodrit conjunt de Comunitats Autònomes, entitats locals territorials i entitats públiques depenents de les entitats locals territorials.

Ací trobaràs més de 150 cursos online per aprendre des de qualsevol lloc.

Beca.Mos

Microsoft t’ofereix a través d’Agència Jove la possibilitat de millorar el teu currículum i competències ofimàtiques certificant les teues competències digitals amb un títol oficial de validesa internacional de forma totalment subvencionada gràcies al projecte Beca.MOS.

Pots obtenir la certificació MOS nivell Specialist, en Word, Excel i Powerpoint. A més, com a novetat, tens el curs d’ACCESS, i la possibilitat d’aconseguir el teu títol nivell Expert en Word i Excel.

Centre Formació Les Sitges

L’Agència Jove desenvolupa tota la seua activitat formativa en el Centre de Formació Les Sitges de Burjassot, que es troba situat en les Instal·lacions de la Casa de Cultura (IMCJB).

Aprenentatge 2.0

Apostem per l’ús i l’aprenentatge a través de les noves tecnologies, portals i suports digitals

Metodologia 100% pràctica

Aprendràs a aprendre i aprendràs practicant

Comunitat 2.0

Des del principi comptaràs amb el suport de la comunitat que formareu en cada curs

Algun dubte?

Pin It on Pinterest