Sabem que ens trobaves a faltar, però després d’unes merescudes vacances, estem de tornada. I ho fem de la millor manera que podíem fer-ho, amb nous cursos de BECA.MOS!

A hores d’ara no fa falta que et diguem que és BECA.MOS, però per si algú s’ha despistat, aquests cursos acrediten, amb validesa internacional, les competències dels alumnes en cadascun dels programes desenvolupats: Excel, Word i Power Point. Són cursos intensius, d’hora i mitja, on et preparem perquè pugues afrontar amb garanties l’examen que t’acreditarà com a especialista en la matèria.

Poses en el teu CV: “nivell alt d’office”?… Doncs amb aquesta acreditació oficial, expedida per Microsoft, podràs acreditar oficialment els teus coneixements. A més, si eres universitari del pla antic i has d’obtenir crèdits de lliure elecció pots convalidar-te cada curs per un crèdit.

Els cursos, que es van a impartir en la Casa de Cultura, són els següents:

De l’11 al 15 setembre:

Word Specialist: 9h a 10.30h; Power Point: 16.30h a 18h; Excel Specialist: 18h a 19.30h

Del 18 al 22 setembre:

Excel Specialist: 9h a 10.30h; Word Specialist: 16.30h a 18h; Power Point: 18h a 19.30h

La matrícula ja està oberta i pots fer-la a través dels canals habituals: on line des d’https://sede.imcjb.net/ o en el servei d’informació de la Casa de Cultura de Burjassot. (Sol·licita cita prèvia en http://e-administracion.imcjb.net/citaprevia/index.aspx).

La inscripció a BECA.MOS és totalment gratuïta i poden realitzar-la els joves que tinguen entre 16 i 30 anys (tots dos inclusivament).

No deixes passar l’oportunitat de poder formar-te i obtenir una titulació internacional amb els cursos de BECA.MOS!

Pin It on Pinterest